Ābolu, aveņu un valriekstu salāti

Ābolu, aveņu un valriekstu salāti Foto: Ābolu, aveņu un valriekstu salāti

Sastāvdaļas

  • 2 lieli zaļie āboli bez serdes, sagriezti plānās šķēlītēs
  • 1 maza salātu galviņa
  • 125 g sagriezta Parmas siera
  • 125 g aveņu
  • 50 g izlobītu valriekstu
  • 1 citrona sula
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls, pipari

Pagatavošana

  1. Ābola šķēlītes kārto uz šķīvja, apslaka ar 1/2 citrona sulas.
  2. Salātus noskalo zem auksta ūdens un nosusina.
  3. Salātus rupji sakapā un liek uz šķīvja.
  4. Pārkaisa ar Parmas sieru, avenēm un valriekstiem.
  5. Apslaka ar atlikušo citrona sulu un eļļu.
  6. Pārkaisa ar sali un pipariem, pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes