Sastāvdaļas
- 2 lieli zaļie āboli bez serdes, sagriezti plānās šķēlītēs
- 1 maza salātu galviņa
- 125 g sagriezta Parmas siera
- 125 g aveņu
- 50 g izlobītu valriekstu
- 1 citrona sula
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Ābola šķēlītes kārto uz šķīvja, apslaka ar 1/2 citrona sulas.
- Salātus noskalo zem auksta ūdens un nosusina.
- Salātus rupji sakapā un liek uz šķīvja.
- Pārkaisa ar Parmas sieru, avenēm un valriekstiem.
- Apslaka ar atlikušo citrona sulu un eļļu.
- Pārkaisa ar sali un pipariem, pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!