Sastāvdaļas
- 3 vistas filejas
- 2 lieli āboli
- 4 selerijas kāti
- 50 g maltu auzu pārslu
- 3 ēdamkarotes maltas paprikas
- 2 ēdamkarotes kaltēta bazilika
- sāls, pipari pēc garšas
- olīveļļa
Pagatavošana
- Vistu filejas sagriež nelielos gabaliņos, apcep uz lielas uguns, kamēr parādās garoziņa.
- Ābolus un selerijas kātus sagriež gabaliņos, cep uz pannas 5 minūtes.
- Vistas gaļu liek veidnē, uzber sāli, piparus, virsū liek ābolu un selerijas maisījumu.
- Atsevišķā traukā samaisa maltu papriku, baziliku, maltas auzu pārslas.
- Ar maltu auzu pārslu maisījumu pārkaisa vistas gaļu, cep sakarsētā krāsnī, 20 minūtes, pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!