5 minūšu šokolādes – riekstu kūka

5 minūšu šokolādes – riekstu kūka Foto: 5 minūšu šokolādes – riekstu kūka

Sastāvdaļas

  • 1 tase skāba krējuma
  • 1 tase smalkā cukura
  • 3 olas
  • 1/2 tase eļļas
  • 1 glāze kviešu miltu
  • 1 tase rīvētu lazdu rieksti
  • 1 tase kakao pulvera
  • 1 paciņa cepamā pulvera

Pagatavošana

  1. Šokolādes riekstu kūkai krējumu, smalko cukuru, 3 olas un eļļu bļodā puto, līdz masa ir gaiša un pūkaina.
  2. Tad iejauc miltus, lazdu riekstus, kakao un cepamo pulveri.
  3. Ietauko cepšanas formu, izkaisa ar miltiem, ielej masu un 180°C temperatūrā cep apmēram 45 - 55 minūtes.
  4. Atdzesē šokolādes -lazdu riekstu kūku mazliet un tad izgāž no formas.
  5. Var pārliet ar kausētas šokolādes - saldā krējuma maisījumu un pārkaisīt ar riekstiņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes