12 lavaša uzkodas

12 lavaša uzkodas Foto: 12 lavaša uzkodas

Pildījumi uzkodām:

  1. Sasmalcinātas krabju nūjiņas, samaisītas ar sakapātiem pētersīļiem un dillēm, ķiplokiem, majonēzi. Pievieno 100 g rīvēta siera - samaisa. Pildījums nedrīkst būt šķidrs!

  2. 200 g biezpiena samaisa ar ķiplokiem, dillēm, majonēzi.

  3. 200 g Adigejas vai citu balto, mīksto sieru sadrupina, pievieno 100 g Korejas burkānu, pētersīļus, majonēzi.

  4. 1 bundžu konservētu zivju eļļā, samīca ar dakšiņu, pievieno 200 g rīvēta siera, dilles, majonēzi.

  5. 300 g sālītas siļķes filejas sakapā, pievieno pētersīļus un dilles, 3 cieti vārītas olas, 2 vārītus, rīvētus burkānus, majonēzi.

  6. 200 g šķiņķa rupji sarīvē, pievieno 100 g rīvēta siera, ķiplokus, dilles, majonēzi.

  7. 200 g šķiņķa un 100 g siera sarīvē, pievieno 100 g Korejas burkānu, dilles, majonēzi.

  8. 3 sālītus gurķus rupji sarīvē, 300 g ceptas vai kūpinātas vistas gaļas sakapā, 1 papriku un 2 sīpolus sakapā un cep eļļā. Visu samaisa, pievieno 2 tomātus un majonēzi, vēlreiz samaisa.

  9. 100 g rīvēta siera samaisa ar 200 g ceptas maltās gaļas, sakapātiem ķiplokiem, 1 bundžu konservētu balto pupiņu, vienu sakapātu, svaigu papriku, majonēzi.

  10. 200 g rīvēta siera samaisa ar sāli, majonēzi, kinzas zaļumiem, dillēm, pētersīļiem.

  11. Augu eļļā ceptu sīpolu samaisa ar 1 cieti vārītu olu, 2 vārītiem burkāniem, 2 rīvētiem kausētajiem sieriņiem, majonēzi, zaļumiem.

  12. Sarīvē 1 svaigu burkānu, 2 svaigus gurķus, pievieno 2 tomātus, 2 cieti vārītas olas, ķiplokus, sasmalcinātus valriekstus, pētersīļus, dilles, majonēzi.

    Planajā lavašā liek pildījumu, satin ruletēs, vai izveido aploksnītes. Atstāj ievilkties uz 30 minūtēm, tad liek traukā un rotā ar zaļumiem.

  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes