10 kanapē receptes

10 kanapē receptes Foto: 10 kanapē receptes
1. Siers, olīvas, šķiņķis (vai desa).

2. Olīvas un dažādu veidu sieri (nogatavinātie, dzeltenie, Brinza).

3. Kūpināta desa - pērk tievu desu, sagriež plānās šķēlītēs,virsējo liek, ar visu mizu vārīta kartupeļa gabaliņu. 

4. Kanapē ar siļķi - sīki sakapā zaļumus, samaisa ar olīveļļu.Maizes gabaliņus noziež ar zaļumu maisījumu.
Virsū liek siļķes gabaliņu, citrona gabaliņu, sīpola gredzenu.

5. Ar šķiņķi un melnajām žāvētajām plūmēm - apceptās šķiņķa šķēlītēs ietītas melnās plūmes.

6. Šiņķī ietīts siers - šķiņķa sloksnītē ietin siera gabaliņu. 

7. Garneles un mango = mango gabaliņu aptin ar garneli, iemarinē olīveļļas un maltas paprikas mērcē.
Pirms marinēšanas, mango gabaliņus viegli apcep olīveļļā.

8. Marinētu garneļu kanapē - samaisa 2 ēdamkarotes augu eļļas ar 2 ēdamkarotēm vīna etiķa, sakapātu ķiploka daiviņu, sāli, maltiem melnajiem pipariem.
Šajā maisījumā garneles patur 30-40 minūtes. 
Garneles uzdur kopā ar marinēta gurķa šķēlīti vai selerijas šķēlīti.

9. Ar Mocarellas vai Brinzas sieru - siera gabaliņus pāris stundas marinē olīveļļas, čili, kaltēta bazilika maisījumā. 
Maizes gabaliņus viegli apcep un aprasina ar maisījumu, kurā marinējās siers.
Uz iesmiņa uzdur - paprikas gabaliņš, maize, gurķis, marinētais siers, ķirštomātiņš.

10. Laša un zaļumu kanapē - tostermaizi noziež ar sviestu, kas sakults ar laša gabaliņiem,sakapātiem zaļumiem.  
Apziestajam tostermaizes gabaliņam uzliek citrona šķēlīti vai gurķi,diļļu vai pētersīļu zariņu, laša filejas gabaliņu. 
Visu caurdur ar iesmiņu.
... reizes
    



Šodien skatītākās receptes