Zivju un dārzeņu sautējums

Zivju un dārzeņu sautējums Foto: Zivju un dārzeņu sautējums

Sastāvdaļas

  • zivju fiilejas
  • garšsaknes
  • dārzeņi
  • sviests
  • ūdens

Pagatavošana

  1. Katlā liek kārtām gabaliņos sagrieztus apsālītus zivju filejas gabaliņus un notīrītas sasmalcinātas garšsaknes un dažādus dārzeņus.
  2. Virsū uzliek dažas karotes tauku vai sviesta, uzlej mazliet ūdens un sautē cepeškrāsnī vai uz plīts, līdz dārzeņi mīksti.


Variants: zivis aizstāj ar gaļu, ko sagriež mazos gabaliņos - kā gulašam. Kā garšvielu vēl pievieno ķimenes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes