Sastāvdaļas
- 1 vistas krūtiņa
- 1 burkāns
- 1 sīpols
- 1/2 glāzes vārīta ūdens
- 3 ēdamkarotes trekna saldā krējuma
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 1 ēdamkarote miltu
- 1 saišķītis zaļumu
- kurkuma, malta paprika, malti melnie pipari, sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež vidēja lieluma gabaliņos.
- Burkānu sarīvē.
- Sīpolu sagriež biezos pusgredzenos.
- Vistas gaļu cep augu eļļā, 5 minūtes.
- Pievieno sīpolus, burkānus, sāli, garšvielas, cep vēl 5 minūtes.
- Pielej ūdeni, samaisa, sutina, uz lēnas uguns, 20 minūtes.
- Miltus izsijā un pievieno mērcei, samaisa, sautē 3 minūtes, pievieno saldo krējumu, visu uzvāra un noņem no uguns.
- Pievieno zaļumus, uzliek pannai vāku, atstāj uz 20 minūtēm.
- Mērci pasniedz karstu, ar piedevām pēc Jūsu izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!