Sastāvdaļas
- 8-10 paprāvas kāpostlapas
- ½ kg svaigu sēņu
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
- ½ glāzes irdenas griķu putras
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Kāpostlapas uz 2-3 minūtēm ieliek vārošā ūdenī, tad izņem un ļauj liekajam ūdenim notecēt.
- Uz katras lapas uzliek 2-3 ēdamkarotes pildījuma un ietin.
- Tīteņus vispirms apcep, tad sautē cepeškrāsnī.
- Pildījumam vārītas sēnes sīki sagriež, sajauc ar griķiem un tomātu pastu un pieliek sāli pēc garšas.
- Ja pildījumam izmanto baravikas, apšu kundziņus vai gailenes, tās var izmantot arī svaigas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!