Sastāvdaļas
- 500-700 g lielu šampinjonu
- 200 g majonēzes
- sāls
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Vislabāk izmantot jaunus, nepāraugušus šampinjonus, kuriem cepurītes ir stingras un ciet.
- Šampinjonus kārtīgi nomazgā un liek dziļā traukā.
- Uzber tiem sāli, piparus, pievieno majonēzi(labāk izmantot liesāku majonēzi, jo tā būs šķidrāka).
- Marinē šampinjonus vismaz 4 stundas, bet ideāli būtu uz nakti.
- Šampinjonus var grilēt uz restēm, bet jāskatās, lai nav pārāk liels karstums, jo tad šampinjoni neizcepsies, bet sadegs.
- Ja grilē uz iesmiem, labāk izmantot tievus iesmus. Pasniedz šampinjonu šašliku ar dažādām mērcēm, pēc izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!