Sastāvdaļas
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes cukura
- 2 ēdamkarotes miltu
- 1 paciņa vaniļas cukura
- 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
- 2 ēdamkarotes džema
- 250-300 g balta, rozā un brūna saldējuma
Pagatavošana
- Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un vaniļas cukuru.
- Pievieno miltus, cepamo pulveri un iecilā saputotus olu baltumus.
- Mīklu izklāj veidnē uz cepamā papīra un cepeškrāsnī izcep.
- Biskvītu atdzesē, plānā kārtā pārziež ar džemu un satin ruletē.
- To pirms griešanas vēlams uz brīdi ielikt saldētava - būs vieglāk sagriezt.
- Ruleti sagriež 1 cm biezās šķēlēs un, cieši liekot citu pie citas, izklāj bļodu.
- Citu virs cita pa kārtām liek visu triju veidu saldējumus (nedaudz atlaidinātus).
- Tad bļodu uz pāris stundām ieliek saldētavā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!