Sastāvdaļas
- 3 plāceņi (pankūkas)
- 200 g krēmsiera (istabas temperatūrā)
- ķiploki pēc garšas
- loki
- dilles
- 120-150 g salami
- malti melnie pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
- 90 g cietā siera
Pagatavošana
- Lokus, dilles un ķiplokus sakapā.
- Salami sagriež 12 plānās šķēlītēs.
- Sieru sarīvē.
- Krēmsieru samaisa ar lokiem, ja masa ir pārāk bieza, pielej mazliet ūdens.
- Pievieno ķiplokus, pieber piparus, sāli - samaisa.
- Plāceņus vai pankūkas uzkarsē mikroviļņu krāsnī - 6-7 sekundes, maksimālajā jaudā.
- Sadala 3 vienādās daļās krēmsiera masu, rīvēto sieru un dilles.
- Katru plāceni vai pankūku noklāj ar krēmsiera masu, uzkaisa dilles, pārkaisa ar rīvētu sieru, izkārto 4 salami šķēlītes.
- Satin blīvu rulli, ietin pārtikas plēvē, liek ledusskapī vismaz uz 2-3 stundām, labāk likt uz nakti.
- Pirms pasniegšanas iztin no pārtikas plēves, sagriež porciju gabalos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!