Sastāvdaļas
- 4 glāzes vārītu rīsu
- 100 g rīvēta siera Mocarella
- 100 g šķiņķa kubiņos
- 1 rīvēts burkāns
- 2 ēdamkarotes smalki sakapātu pētersīļu zaļumu
- 2 olas
- 1 glāze piena
- 150 g krēmsiera
- 1 glāze rīvēta Parmas siera
- sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Traukā sajauc rīsus, sieru Mocarella, šķiņķi, burkānus un pētersīļus.
- Cepamo formu iesmērē ar sviestu, liek rīsu masu.
- Blenderī saputo olas, pienu, krēmsieru, rīvēto sieru, sāli un piparus.
- Pārlej rīsus un cep cepeškrāsnī 200°C temperatūrā 30 minūtes vai kamēr virsma kļūst zeltaina.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!