Rīsu pankūkas

Rīsu pankūkas Foto: Rīsu pankūkas

Sastāvdaļas

  • 150 g graudaugu rīsu
  • sāls
  • 1/2 l ūdens
  • rīvētu muskatriekstu
  • 1 ola
  • 50 g rīvēta siera
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Rīsus saber verdošā sālsūdenī, katliņam uzliek vāku.
  2. Rīsus uz ļoti lēnas uzbriedina apmēram 18 - 20 minūtes.
  3. Kad rīsi nedaudz atdzisuši, pievieno sarīvētu muskatriekstu, olu un rīvētu sieru.
  4. Kad rīsu masa atdzisusi pilnīgi, pannā uzkarsē eļļu, ar karoti veido pankūkas un apcep no abām pusēm kraukšķīgi brūnas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes