Rasols latviešu gaumē

Rasols latviešu gaumē Foto: Rasols latviešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 200 g kartupeļu
  • 100 g biešu
  • 50 g gaļas cepeša
  • 50 g skābētu gurķu
  • 2 olas
  • 30 g saldskābu ābolu
  • 30 g siļķu
  • 50 g nēģu
  • 2 tomāti
  • 150 skāba krējuma
  • sāls
  • cukurs
  • etiķis
  • sinepes vai galda mārrutki

Pagatavošana

  1. Ar mizu vārītus kartupeļus un bietes nomizo, atdzesē un sagriež mazos gabaliņos.
  2. Tādos pašos gabaliņos sagriež nomizotus gurķus un ābolus, atdzesētu gaļas cepeti, siļķes fileju, tomātus un cieti novārītas olas.
  3. Krējumam pieliek garšvielas, un iemaisa tajā sasmalcinātos produktus.
  4. Liek salātu traukā, rotā ar olu,gurķiem un zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes