Sastāvdaļas
- kabači
- patisoni
- ungāru pipari
Pildījumam:
- malta cūkgaļa
- sīpols
- ķiploka daiviņa
- burkāns
- 2 pienā izmērcēas baltmaizes šķēles
- 1 ola
- garšvielas
Pagatavošana
- Sagatavo pildījumu - visu samaļ, pierīvē burkānu.
- Sagatavo dārzeņus (skat. bildi), lai varētu iepildīt gaļu.
- Sapilda. Apcep pildītos dārzeņus. Kārto katlā, pielej 50 ml ūdens un lēni sautē.
- Sagatavo mērcīti - skābais krējums 500 ml, sāls un garšvielas pēc patikas.
- Kad kabači sāk kļūt mīksti, pārlej krējumu un sautē vēl minūtes 10, pieliek mērces biezinātāju (miltus vai cieti), ļauj, lai uzburbuļo, izslēdz karstumu un atļauj savilkties apmērama 20 minūtes.
Recepti piedāvā un iesaka: Iveta Rutkovska
Gatavojiet ar prieku! Labu apetīti!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!