Sastāvdaļas
Pankūkām:
- 500 ml piena
- 200 ml ūdens
- 2 olas
- 3 ēdamkarotes cukura
- vanilīns
- 1/2 glāzes augu eļļas
- 2,5 glāzes miltu
Pildījumam:
- 250 g cieta siera
- pētersīļi pēc garšas
Pagatavošana
- Pienam pielej ūdeni.
- 2 olu baltumus sakuļ stingrās putās.
- Olu dzeltenumus samaisa ar 3 ēdamkarotēm cukura, pievieno vanilīnu un augu eļļu.
- Olu masu samaisa ar atšķaidīto pienu.
- Uzmanīgi pievieno miltus - samaisa, pievieno sakultos olu baltumus.
- Cep pankūkas, gatavas pankūkas atdzesē.
- Sieru sarīvē, samaisa ar sakapātiem pētersīļiem.
- Katru pankūku pārklāj ar pildījumu, saloka aploksni - liek veidnē.
- Cep 220°C temperatūrā, kamēr siers izkūst.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!