Sastāvdaļas
- 500 g liellopu gaļas
- 200 g konservētu balto pupiņu
- 1 zaļais saldais pipars
- 2 sīpoli
- 1 tomāts
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 200 g skābā krējuma
- 1 tējkarote maltas paprikas
- 1 tējkarote miltu
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Gaļu sagriež strēmelītēs.
- Saldajam piparam izņem sēklas, pāksti sagriež gabaliņos.
- Sagriež tomātu daiviņās.
- Pannā sakarsēta eļļā, liek gaļu, sīpolus, pārkaisa ar maltu papriku un apcep.
- Pielej ūdeni un sautē, līdz gaļa ir pusmīksta.
- Pievieno saldo piparu, tomātu un sautē 10 minūtes.
- Pievieno pupiņas, pieber sāli pēc garšas un samaisa.
- Krējumu sajauc ar miltiem, pārlej sautējumam un sautē vēl 5 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!