Sastāvdaļas
- 7 ēdamkarotes miltu
- 1 ēdamkarote cukura
- soda - 1 tējkarote
- sāls - 1/2 tējkarote
- 220 g skāba krējuma
- 2 olas
- 1/2 tējkarote vaniļas cukura
- sviests
- kļavu sīrups
- rīvēta šokolāde
Pagatavošana
- Krējumu ieliek bļodā.
- Pievieno miltus.
- Sakuļ olas ar cukuru.
- Pievieno miltus ar skābo krējumu, vaniļas cukuru un sāli.
- Pievieno dzēsto sodu un visu samaisa viendabīgā masā.
- Pannā izkausē sviestu.
- Apcep no abām pusēm pankūkas.
- Pankūkas pasniedz ar kļavu sīrupu, medu, ievārījumu, želeju vai skābu krējumu.
- Pārkaisa ar rīvētu šokolādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!