Sastāvdaļas
- 10 šampinjoni
- 1-1,5 cm liels čili pipara gabaliņš
- 1 ķiploka daiviņa
- 2-3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
- sāls pēc garšas
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
- 30 g cieta siera
Pagatavošana
- Čili piparu sakapā, ķiploku saspiež ķiploku spiedē.
- Pievieno pētersīļus, citrona sulu, olīveļļu.
- Ar šo maisījumu ierīvē nomazgātus un nosusinātus šampinjonus, atstāj tos uz 30 minūtēm.
- Sieru sagriež salmiņos, pārkaisa sēnēm.
- Cep 200°C temperatūrā, 15-20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!