Kišlorēns ar vistas gaļu un sēnēm

Kišlorēns ar vistas gaļu un sēnēm Foto: Kišlorēns ar vistas gaļu un sēnēm

Sastāvdaļas

  • 300 ml saldā krējuma 30% tauku
  • 3 ēdamkarotes ūdens
  • 1 ola
  • 250 g miltu
  • malti melnie pipari
  • 125 g margarīna cepšanai
  • 1/3 tējkarotes sāls
  • 330 g vistas filejas
  • 250 g šampinjonu
  • 180 g sīpolu
  • 14 ķirštomātiņi
  • 150 g cieta siera

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - margarīnu, olu, ūdeni, sāli, miltus - visu sakuļ viendabīgā masā.
  2. Mīklu liek veidnē, ar noņemamām malām, izveido mīklas maliņas.
  3. Gatavo pildījumu - vistas fileju sagriež sīkos gabaliņos, samaisa ar sagrieztiem šampinjoniem, sīpoliem. 
  4. Ķirštomātus pārgriež uz pusēm, izkārto uz virsmas.
  5. Mērce pārliešanai - rīvētu sieru samaisa ar saldo krējumu, pārlej pildījumam. 
  6. Cep 200°C temperatūrā, 45 minūtes.
  7. Pirms pasniegšanas, pīrāgu mazliet atdzesē, izņem no veidnes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes