Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un sēnēm

Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un sēnēm Foto: Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un sēnēm

Sastāvdaļas

  • 600 g kartupeļu
  • 400 g maltās gaļas
  • 300 g sēņu
  • 100 g sīpolu
  • 150 g siera
  • majonēze
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Sīpolus sakapā.
  2. Sēnes sagriež gabaliņos.
  3. Sakarsētā augu eļļā cep sīpolus, pievieno malto gaļu, turpina cept 15 minūtes.
  4. Pievieno sēnes, pieber sāli, piparus, turpina cept vēl 5 minūtes.
  5. Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos vai salmiņos, cep citā pannā, augu eļļā, kamēr gatavi.
  6. Sieru sarīvē.
  7. Veidnē liek pusi maltās gaļas ar sēnēm.
  8. Virsū maltajai gaļai liek kartupeļus, uzber mazliet sāls.
  9. Virsū kartupeļiem liek atlikušo malto gaļu ar sēnēm, uzklāj mazliet majonēzes, uzkaisa sieru.
  10. Cep 180°C temperatūrā, 20-25 minūtes, kamēr izveidojas zeltaina garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes