Sastāvdaļas
- 250 g nospiestu skābēto kāpostu
- 2 kartupeļi
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes miltu
- sāls
- pipari
- eļļa cepšanai
Pasniegšanai:
- skābais krējums
- sīpollociņi
Pagatavošana
- Stingri nospiestiem kāpostiem pievieno skaidiņās sarīvētus kartupeļus, olas, miltus, visu samaisa, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
- Maisījumu 15 minūtes atstāj savilkties, tad pannā uz vidējas uguns liesmas uzskarsē eļļu.
- Liek eļļā kāpostu maisījuma pikas, ar karoti nedaudz saplacina, apgrozot cep plācenīšus no abām pusēm zeltaini brūnus.
- Pasniedz karstus, klāt liekot krējumu un sagrieztus lociņus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!