Sastāvdaļas
- 1 kg kabaču
- 3 olas
- 3 ēdamkarotes miltu
- 1 ēdamkarote grieķu jogurta
- sāls, melnie pipari pēc garšas
- rīvēts siers
- augu eļļa cepšanai
- svaigi dārzeņi, zaļumi pasniegšanai
Pagatavošana
- Kabačus sarīvē uz rupjas rīves.
- Pievieno olas, miltus, jogurtu, sāli, piparus.
- Visu samaisa, līdz izveidojas viendabīga masa. (Tā kā kabači izdala sulu, mīkla var izdoties pārāk šķidra, tad jāpievieno vēl viena karote miltu.)
- Pankūciņas cep augu eļļā zeltaini brūnas.
- Kad apgriež uz otru pusi, pārkaisa ar rīvēto sieru un uzliek vāku, lai siers izkustu.
- Pasniedz ar krējumu un svaigiem salātiem, gurķiem, tomātiem vai pārkaisa ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!