Jēra gaļas šašliks uzbeku gaumē

Jēra gaļas šašliks uzbeku gaumē Foto: Jēra gaļas šašliks uzbeku gaumē

Sastāvdaļas

  • 700 g treknas jēra gaļas
  • 500 g sīpolu
  • sāls pēc garšas
  • sarkanie  un melnie pipari
  • dilles

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, apsāla.
  2. Sīpolus sagriež gredzenos un pārkaisa ar sasmalcinātiem dillēm.
  3. Katlā liek kārtām gaļu un sīpolus, tad katlu stingri aizvāko un ar nelielu ūdens piedevu sautē 2 stundas.
  4. Pieber pēc garšas sāli, sarkanos piparus, zaļumus.
  5. Pie šašlika pasniedz marinētus sīpolus ar ķimenēm vai tomātu daiviņas.
  6. Gaļas vietā var ņem arī aknas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes