Sastāvdaļas
- 2 lieli kabači
- 1 mazs sarkans sīpols
- 1/2 glāzes miltu
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1/4 tējkarotes piparu
- nedaudz piena
- 1 ola
Pagatavošana
- Cepeškrāsni uzsilda līdz 220 °C temperatūrai.
- Sarīvē kabačus un sīpolus.
- Sarīvēto masu liek uz virtuves dvieļa un izspiež lieko šķidrumu.
- Masu pārliek traukā, pievieno miltus, sāli, piparus, pienu un olu. Visu kārtīgi sajauc.
- Kārtīgi ietauko cepamo trauku, tajā liek nelielas porcijas mīklas.
- Cep 16 - 20 minūtes, atkarībā no pankūku lieluma.
- Pēc tam pankūkas apgriež otrādi un cep vēl 10 minūtes līdz zeltaini brūnai garoziņai abās pusēs.
- Pasniedz ar ķiploku majonēzi vai ar kādu citu mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!