Sastāvdaļas
- 1 kg balto sēņu (šampinjoni, baravikas)
- 1 ēdamkarote sāls
- 1 ēdamkarote cukura
- 1 tējkarote etiķa
- 1,5 ēdamkarotes garšvielas kaukāziešu gaumē - koriandrs, dilles, fenugreks, karija garšvielas (kurkuma, koriandrs, fenugreks, sinepes, pētersīļi, ingvers, čili pipari, melnie pipari, krustnagliņas), kurkuma, baziliks, ķiploki, pētersīļi, sāls (15%).
- 2 ēdamkarotes olīveļļa vai augu eļļas
- 2 sīpoli
- 4 - 5 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
- Sajauc tīras sēnes, sāli, cukuru, etiķi, garšvielas, vāra uz lēnas uguns 10 minūtes.
- Tad pievieno eļļu, rupji sagrieztu sīpolu un ķiploku.
- Vāra uz lēnas uguns 5 minūtes un atdzesē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!