Sastāvdaļas
- 700 g jauktās maltās gaļas(cūka, liellops)
- 700 g vistas maltās gaļas
- 4 olas
- 2 sīpoli
- 1 tomāts
- 8 tējkarotes majonēzes
- 100 g siera
- sāls, garšvielas
- 100 ml kefīra
Pagatavošana
- Maltās gaļas samaisa ar 1 olu, kefīru, sāli, garšvielām.
- Gatavo pildījumu - cieti izvāra 3 olas, sakapā tās un samaisa ar sakapātiem un izceptiem sīpoliem.
- No malto gaļu masas izveido plāceni, liek vidū 2 ēdamkarotes pildījuma, virsū liek otru malto gaļu plāceni, sastiprina.
- Plāceņus liek veidnē, uzklāj majonēzi, virsū liek apaļu tomāta šķēlīti, pārkaisa ar rīvētu sieru, uzlej mazliet ūdens.
- Cep sakarsētā krāsnī, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!