Sastāvdaļas
- 1 l ūdens
- 300 g gaileņu
- 300 g kartupeļu
- 250 g vistas gaļas ar kauliem
- 100 g burkānu
- 3 ēdamkarotes kausētā siera
- sviests cepšanai
- zaļumi pēc garšas
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu izvāra, izņem kaulus. Gaļu sagriež gabaliņos un liek atpakaļ buljonā.
- Sarīvē notīrītu burkānu un kopā ar gailenēm apcep sviestā.
- Nelielos kubiņos sagriež kartupeļus un kopā ar apceptajām gailenēm un burkāniem pievieno buljonam.
- Kad kartupeļi mīksti, pieliek sieru, zaļumus, sāli.
- Pāris minūtes pavāra un lej šķīvjos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!