Sastāvdaļas
- 400 g liellopu gaļas
- 2 - 3 puravu lapas
- 250 g burkānu
- 2 baklažāni
- 125 g speķa
- 150 g selerijas
- sauja labi notīrītu un nomazgātu sēņu
- sāls
- pipari
- 2 glāzes kartupeļu biezeņa
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 2 ēdamkarotes rīvmaizes
Pagatavošana
- Gaļu un dārzeņus (izņemot baklažānus) samaļ gaļas mašīnā, uzber daudz sāls un piparu.
- Baklažānus pārlej ar verdošu ūdeni un noņem mizu.
- ar taukiem izziestā formā (ieteicams ņemt ugunsizturīgu trauku) ieliek kartupeļu biezeni, virsū uzliek gaļas un dārzeņu maisījumu, pēc tam sagrieztos baklažānus un tiem virsū kubveida gabaliņos sagrieztu speķi.
- Visu pārkaisa ar rīvmaizi un uzliek sviesta piciņas.
- Šādi pildītu formu liek cepeškrāsnī un sautē mērenā temperatūra, līdz dārzeņi kļūst mīksti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!