Biezpiena cepumu mājiņa

Biezpiena cepumu mājiņa Foto: Biezpiena cepumu mājiņa

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiena
  • 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 80-100 g pūdercukura vai cukura
  • 9 Selgas cepumi
  • 100 ml piena
  • 50 g šokolādes rotāšanai

Pagatavošana

  1. Bļodā liek biezpienu, skābo krējumu, pūdercukuru - sakuļ ar blenderi viendabīgā, gludā masā.
  2. Uz dēlīša izklāj pārtikas plēvi.
  3. Pienu lej bļodā, katru cepumu pamērcē pienā, liek uz plēves 3 rindās, pa trim cepumiem.
  4. Uz vidējās cepumu rindas liek visu biezpiena masu.
  5. Ar pārtikas plēves palīdzību, abas sānu rindas paceļ un piespiež biezpiena masai.
  6. Izveidoto mājiņu, uzmanīgi ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 6-8 stundām.
  7. Pirms pasniegšanas, mājiņu rotā ar izkausētu šokolādi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes