Sastāvdaļas
- 1 glāze silta piena
- 1 tējkarote sausā rauga
- 1 ola
- 2 ēdamkarotes cukura
- 250 ml miltu
- 30 ml augu eļļas
- 2 āboli
- šķipsniņa sāls
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Izsijātos miltos iemaisa sauso raugu un sāli.
- Pievieno sakultu olu, eļļu, siltu pienu un cukuru.
- Visu labi sakuļ.
- Mīklas bļodu pārklāj ar dvieli un noliek silta vietā uz vienu vai divām stundām.. lai uzrūgst.
- Ābolus sarīvē vai sagriež mazos gabalos.
- Pannā uzkarsē augu eļļu, liek karoti ābolu un pa virsu - karoti mīklas.
- Vidējā karstumā cep nelielas pankūkas no abām pusēm. Apgriežot uzmanīgi, lai āboli nenokrīt.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!