Sastāvdaļas
- 1 glāze irdenas rīsu putras
- 3 ēdamkarotes cukura
- 2 glāzes piena
- 2 - 3 ēdamkarotes sviesta
- 3 - 4 olas
- 0,5 tējkarotes kanēļa
- rīvēta šokolāde vai šokolādes sīrups - rotāšanai
Pagatavošana
- Olas saputo ar cukuru.
- Biezputrai pievieno pienu, pēc tam olu masu un samaisa.
- Cepamās formiņas iesmērē ar sviestu un viegli izbārsta ar pūdercukuru.
- Maisījumu liek formiņās, liek ūdens peldē un cep 180°C grādu temperatūrā 15 - 20 minūtes.
- Viegli atdzesē, pārkaisa kanēli un rīvētu šokolādi vai pārlej šokolādes sīrupu un izveido kādu zīmējumu.
- Var rotāt arī ar ievārījumu, krējumu vai saldu augļu mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!